default-image

Δε θα έχει τους Βραζιλιάνους στον τελικό η Μπάγερν

Ποδόσφαιρο
Δε θα έχει τους Βραζιλιάνους στον τελικό η Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τους Βραζιλιάνους Ντάντε και Λουίζ Γκουστάβο θα παραταχθεί η Μπάγερν στον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Στουτγκάρδη καθώς οι δύο παίκτες υποχρεούται να δώσουν το παρών στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας τους.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν δεν είδαν με καλό μάτι την όλη ιστορία και κατηγορούν τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία πως άσκησε "ψυχολογική πίεση" στους δύο παίκτες.

Από την πλευρά τους οι Βραζιλιάνοι ήθελαν να έχουν τους δύο παίκτες στην διάθεσή τους 14 ημέρες πριν την έναρξη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπως ορίζουν οι κανονισμοί της FIFA. Το τουρνουά αρχίζει στις 15 Ιουνίου.

"Μας έφεραν προ τετελεσμένων. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση με την FIFA και τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη για μας. Έχουμε την εντύπωση πως ασκήθηκε ψυχολογική πίεση στους παίκτες και πως τους απείλησαν πως δεν θα ξαναπαίξουν στην εθνική ομάδα εάν δεν εμφανιστούν. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο", δήλωσε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο Ντάντε έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη Μπάγερν και η απουσία του είναι σημαντική για τους Βαυαρούς.

"Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε λάθος προγραμματισμό. Το καλεντάρι είναι υπερφορτωμένο. Θα ήταν απάνθρωπο να μην τους αφήσουμε και εμείς στη Μπάγερν δεν είμαστε έτσι. Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών μετράει πολύ για τη Βραζιλία".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News