Αθλητισμός

Συγκινητικό αντίο από τον Αμπιντάλ

H συνεργασία του Ερίκ Αμπιντάλ με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε  και επίσημα με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση.

"Είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα για μένα. Αγωνίστηκα έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα και αυτή ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου", είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ήθελε να παραμείνει, αλλά "η διοίκηση είχε διαφορετική άποψη".

Ο 33χρονος άσος υπογράμμισε πως όταν αποσυρθεί από τη δράση, θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη για να εργαστεί στις ακαδημίες των πρωταθλητών Ισπανίας. Προς το παρόν αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Λιόν.

Ο Σάντρο Ροσέλ δήλωσε: "Ο Αμπιντάλ έχει κερδίσει ένα μέρος της καρδιάς μας και μας έχει διδάξει πολλά σημαντικά πράγματα για τη ζωή. Οι πόρτες είναι ανοικτές για να γίνει τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας".

Ο Τόνι Θουμπιθαρέτα, τέλος, είπε: "Ο Αμπιντάλ αποτελεί παράδειγμα για εμάς. Έχουμε γελάσει και έχουμε κλάψει μαζί".

Στην αίθουσα βρέθηκαν και οι, μέχρι πρότινος, συμπαίκτες του οι οποίοι παρακολούθησαν σκυθρωποί τη συνέντευξη Τύπου και τον αποχαιρέτησαν με ένα θερμό χειροκρότημα. Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στο τέλος.

Σχόλια