Αθλητισμός

Έκανε μήνυση στη «Sun» ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού  Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μήνυση κατά της αγγλικής εφημερίδας "Sun" όπως αναφέρει ο αγγλικός διαδικτυακός τόπος pressgazette.co.uk.

O ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι άρθρο της εφημερίδας που δημοσιεύτηκε πριν από τον αγώνα των "ερυθρόλευκων" με την Αρσεναλ ήταν δυσφημιστικό και ότι του προκάλεσε τεράστια ζημιά στην επιχειρηματική φήμη του αφού έκανε λόγο για συμμετοχή του Έλληνα εφοπλιστή σε στήσιμο αγώνων.

Ο κύριος Μαρινάκης αξιώνει αποζημίωση 300.000 ευρώ και παράλληλα αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι απέστειλε σχετικές επιστολές μέσω των δικηγόρων του η εφημερίδα παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη.

Τον περασμένο Νοέμβριο το περιοδικό "Four-Four-Two" σε άρθρο του είχε χαρακτηρίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη "υποκινητή επεισοδίων". Ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, δεν άφησε την υπόθεση να περάσει έτσι και κίνησε την προβλεπόμενη νομική διαδικασία στα δικαστήρια της Αγγλίας προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και η τάξη.

Οι άνθρωποι του αγγλικού περιοδικού κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις και παραδέχθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης πως το δημοσίευμα ήταν λανθασμένο και ατυχές, ζητώντας συγγνώμη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Σχόλια