default-image

Ντέμης: Βγάζω το καπέλο στον Ψωμιάδη (video)

Ποδόσφαιρο
Ντέμης: Βγάζω το καπέλο στον Ψωμιάδη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε με ειρωνικό ύφος τη νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη, χαρακτηρίζοντας ως καταπληκτικό τύπο τον άλλοτε πρόεδρο της Ένωσης.

«Θέλω πολύ να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος, που καταφέρνει να βγαίνει νικητής για εννιά συνεχόμενα χρόνια. Καταφέρνει να παίζει μόνος του απέναντι στο Ελληνικό δημόσιο, την ΑΕΚ, την δικαιοσύνη, την λογική, αλλά καταφέρνει να μας κερδίσει. Με αποδεδειγμένα εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου και της ΑΕΚ», είπε εξερχόμενος του δικαστηρίου ο Ντέμης Νικολαΐδης και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί ο οποιοσδήποτε σε αυτή την χώρα που ζούμε, ποια θα είναι η συνέχεια» είπε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ για την υπόθεση που εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία για την ελληνική Δικαιοσύνη»

Όσο για το αν όλο αυτό είναι μια κωμωδία, ανέφερε: «Δεν θέλω να πω τίποτα άλλα. Απλά εννιά χρόνια έρχομαι στο δικαστήριο Όχι μόνο εγώ. Και ο ΣΔΟΕ και το ελληνικό Δημόσιο».

Τέλος, για το αν η υπόθεση έχει τελειώσει, σχολίασε: «Απο την στιγμή που η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο και απο ότι διαβάζω και μαθαίνω η ΑΕΚ θα λυθεί ως εταιρεία σε δύο - τρεις εβδομάδες και δεν θα μπορεί να παρίσταται απέναντι του, νομίζω ότι οι πιθανότητες νίκης σε αυτό το επίπεδο θα είναι λιγοστές. Αλλά δεν είμαι νομικός για να σας απαντήσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News