default-image

Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θόρυβος από τη σπουδαία επιτυχία του Εργοτέλη και την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα δεν έχει κοπάσει. Και πώς να κοπάσει άλλωστε μετά από μια εξαντλητική και συνάμα ψυχοφθόρα προσπάθεια που χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο λεπτό των αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής για να κριθεί η άνοδος.

Ο στόχος επετεύχθη λοιπόν μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, με πολλές αντιξοότητες, που δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία. Η ομάδα έχασε βίαια τον ηγέτη της και βρέθηκε μετέωρη φτάνοντας σε αδιέξοδο και γλιτώνοντας τα χειρότερα, στην κυριολεξία στο παρά πέντε.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ανέλαβαν να σηκώσουν το βάρος για τη συνέχιση της προσπάθειας, ρίχνοντας τους τόνους και στηρίζοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, στρέφοντας την προσοχή του στο αγωνιστικό κομμάτι, που ήταν και το ζητούμενο. Και βέβαια δικαιώθηκαν εκ του αποτελέσματος.

Και τώρα τι; Είναι το ερώτημα που προβληματίζει, καθώς κρίνεται αναγκαίο να βρεθεί το ταχύτερο δυνατό μια διοικητική λύση που θα εμπνεύσει και θα οδηγήσει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Χθες το βράδυ μάλιστα είχε προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο για να δρομολογήσει τις μετέπειτα εξελίξεις.

«Είμαστε αισιόδοξοι. Κάνουμε κάποιες διεργασίες και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις. Προς το παρόν, ό,τι ειπώθηκε δεν είναι ανακοινώσιμο», τόνισε στο www.neakriti.gr μέλος της διοίκησης του Εργοτέλη. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα αν η επόμενη μέρα συμπεριλαμβάνει τους ίδιους ανθρώπους, στηριζόμενους και από νέα πρόσωπα ή αφορά επενδυτές που έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν, αρκέστηκε να πει: «Όλα αυτά είναι ανοιχτά».  

Τα δεδομένα στη Σούπερ Λίγκα είναι κατά πολύ διαφορετικά, οι ανάγκες σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο μεγαλύτερες και ως εκ τούτου οι όποιες κινήσεις θα πρέπει να διασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Με ενδιαφέρον βέβαια αναμένεται και η στάση που θα τηρήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Παπουτσάκης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News