default-image

Γιαπλές: "Η ομάδα έχει αδειάσει και ψυχολογικά"

Μπάσκετ
Γιαπλές: "Η ομάδα έχει αδειάσει και ψυχολογικά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του έχουν το μυαλό τους περισσότερο στα ματς που θα ακολουθήσουν με τον Πανιώνιο για την 3η θέση και λιγότερο στη σειρά με τον Ολυμπιακό απέδωσε την κακή εικόνα της ομάδας τους στο αποψινό ματς ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος επισήμανε:

"Συγχαρητήρια για την Ευρωλίγκα. Είναι σημαντικό ότι ο τίτλος έμεινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και με Έλληνα κόουτς. Δεν μπορώ να πω ψέματα για το παιχνίδι. Η ομάδα έχει αδειάσει και ψυχολογικά. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά σε ανταγωνιστικό επίπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο μυαλό μας είναι η τρίτη θέση και τα ματς με τον Πανιώνιο. Αντέχουμε λίγο. Παίζουμε πολύ συγκεκριμένα και ο Ολυμπιακός μπορεί να σε εκθέσει εύκολα μόλις διαβάσει το παιχνίδι σου, δηλαδή μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Δεν είναι στο χέρι μας για την Ευρώπη. Δεν πληρούμε καμία προϋπόθεση ούτε για Eurocup ούτε για Eurochallenge. Αν γίνει κάποιο θαύμα δεν ξέρω. Αλλά δεν γίνεται να παίξουμε σε άλλη περιοχή της Κρήτης λόγω του τοπικισμού που υπάρχει", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Από τη μεριά του ο Άκης Καλλινικίδης τόνισε: "Χαιρόμαστε όλοι για Ολυμπιακό που πήρε την Ευρωλίγκα. Προσπαθήσαμε σήμερα να είμαστε συνεπείς και ανταγωνιστικοί, αλλά έχει να κάνει με το ποιος είναι απέναντι σου. Είχαμε απέναντι μας τον πρωταθλητή Ευρώπης σε μια στιγμή που είναι στο πικ της φόρμας του. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς αυτή. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσο πιο πολλά λάθη μπορούμε την Παρασκευή".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News