default-image

Νίκη για Αστέρα Τρ., 2-1 τον ΠΑΣ

Ποδόσφαιρο
Νίκη για Αστέρα Τρ., 2-1 τον ΠΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη εντός έδρας επικράτηση για τον Αστέρα που με το 2-1 απέναντι στον ΠΑΣ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές του για κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τα γκολ των Αρκάδων σημείωσαν οι Κάφα (6') και Τσαμπούρης (16'), ενώ για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, που έδειξε πως ξέμεινε από ανάσες μείωσε στο 23' ο Κοροβέσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πλέον, η ομάδα του Τσιώλη χρειάζεται νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική και ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ για είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά, οι Γιαννιώτες αποχαιρέτησαν οριστικά το «όνειρο» της πρώτης θέσης και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» στους «Ζωσιμάδες» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο (46' Ναβάρο, 57' Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας (79'Καστέλς), Περόνε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου (65' Τσουκαλάς), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου (74' Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης (53' Ίλιτς).

Αποτελέσματα (5η)

Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα       2-1

Η βαθμολογία

4.Αστέρας Τριπ.      8

5.ΠΑ Γιάννινα      7

Η 6η αγωνιστική

Κυριακή 2 Ιουνίου (20:30)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Αστέρας Τριπ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News