Αθλητισμός

Ήττα ΟΦΗ στη φιέστα του ΑΟΧ

Η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ ήταν η προσκεκλημένη του ΑΟΧ στη φιέστα ανόδου στη Football League. Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν 5-1 στο φιλικό παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα γκολ για τους Χανιώτες σημείωσαν οι Μποτονάκης (2), Πάγκαλος (2) και Τσάτσος, ενώ για τους «ασπρόμαυρους», που ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1, το τέρμα σημείωσε ο Βλαχάκης.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μπαμπουλάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Βλαχάκης, Χατζάκης, Παπαδιός, Μπάμπης, Σακλαμάκης, Αδαμάκης.

Έπαιξαν και οι Λογοθέτης, Ζηρδέλης, Γιαννόπουλος, Τουγλής, Παχάκης, Γαργανουράκης, Παρασύρης, Χρηστάκης.

ΑΟΧ: Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Καμπιώνης, Βουρβαχάκης, Σντραβκοβιτς, Μποτωνάκης, Τσαρτσαρής, Δουμάνης, Γωνιωτάκης, Πάγκαλος, Τσάτσος.

Στο μεταξύ, πριν από την έναρξη του φιλικού ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον ΑΟΧ για την άνοδο του, την οποία παρέλαβε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Χανιώτικης ομάδας Νεκτάριος Μαλαμαδάκης.

Μετά την βράβευση ο κ. Πουλινάκης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στα Χανιά για να γιορτάσουμε μαζί με τον ΑΟΧ την άνοδό του στη Β' Εθνική. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ για να γιορτάσουμε τέσσερις ομάδες από την Κρήτη στην Α' Εθνική, με την άνοδο του ΑΟΧ. Μακάρι να αποδειχθούμε γουρλήδες».

Για τον ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα απ' ό,τι την προηγούμενη χρονιά που ήταν πιο δύσκολη. Δουλεύουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την έφεση σχετικά με την αδειοδότηση: «Ευελπιστούμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν έχουμε όμως έχουμε πει ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις έτσι ώστε η φετινή χρονιά -ακόμα και χωρίς άδεια- να μην υπάρχουν τα περσινά προβλήματα».

Σχόλια