Αθλητισμός

Προπώληση εισιτηρίων για το ΑΓΟΡ-Ολυμπιακός

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του ΑΓΟΡ με τον Ολυμπιακό στο ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» στο τρίτο αγώνα για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 του μπάσκετ.

Η ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ έκανε γνωστά τα σημεία προπώλησης με την εξής ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο ανακοινώνει τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό που θα γίνει την Δευτέρα 3/6 και ώρα 4.30 μμ στο κλειστό ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

1. NOULIS snack's (Λεωφ. Σταμαθιουδάκη 74)  - Τηλέφωνο: 2831042500

2. ΒΙΒΛΙΟΤΥΠΟΣ Λεωφ. Ηγ. Γαβριήλ (έναντι κλειστού Μελίνα Μερκούρη) - Τηλέφωνο: 2831056955

3. LOGGIA TRAVEL (Χορτάτζη 1) - Τηλέφωνο:  2831021042

Υπενθυμίζουμε οτι τα εισιτήρια του αγώνα βάσει του νόμου είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, αγοράζονται από τα σημεία πώλησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου η διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου".

Τα μέτρα ασφαλείας

Παράλληλα ανακοινώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μετά τη συνάντηση που υπήρξε με την αστυνομία. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΓΟΡ:

"Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ ανακοινώνει ότι μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου με θέμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ρέθυμνο και του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού την Δευτέρα 3/6 για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Basketleague ΟΠΑΠ,  και με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον συγκεκριμένο αγώνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» σε κανένα μη κάτοχο εισιτηρίου.

2.  Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ωρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη και από τις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρονται στα εισιτήρια.  Συγκεκριμένα:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων απο τις θύρες 3,4,5 θα εισέρχονται απο την είσοδο του γηπέδου που βρίσκεται στην διασταύρωση της Λεωφ. Σταμαθιουδάκη με την οδό Δικαστηρίων(προέκταση Κριάρη) όπου θα υπάρχει προέλεγχος της Αστυνομίας.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου και η προσέλευση τους θα γίνεται από την είσοδο που βρίσκεται επί της λεωφ. Σταμαθιουδάκη (έναντι εκκλησίας Αγ. Κωνσταντίνου) όπου θα υπάρχει και ο προέλεγχος της Αστυνομίας.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της θύρας 1 και VIP θα εισέρχονται απο την είσοδο της οδού Κεφαλλογιάνηδων (παραλιακή) με προέλεγχο στην είσοδο.

3.  Απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ πλην των ομάδων και των συνοδών τους, δημοσιογραφικών συνεργείων και πρώτων βοηθειών που θα φέρουν τις σχετικές διαπιστεύσεις.

 5.  Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο με διακριτικά (φανέλες-κασκόλ-καπέλα) άλλων ομάδων πλην του Ρέθυμνο και του Ολυμπιακού.

6.  Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φέρουν διακριτικά η ρούχα της ομάδας τους θα εισέρχονται υποχρεωτικά από την Θύρα 2, ακόμα και αν έχουν εισιτήριο διαρκείας του Ρέθυμνο.

7.  Απαγορεύεται οι φίλαθλοι να φέρουν στο γήπεδο, μεταλλικά αντικείμενα, αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια πλαστικά και μη, φωτοβολίδες, καπνογόνα, κροτίδες τα οποία θα κατάσχονται στην είσοδο.

 Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας αλλά και τον πρωταθλητή σε Ελλάδα και Ευρώπη Ολυμπιακό, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου για να απολαύσουμε ένα ωραίο αγώνα με αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας".

Σχόλια