Αθλητισμός

Ουζουνίδης: Να ανέβουμε επίπεδο

Στόχος του Πλατανιά τη νέα χρονιά είναι να ανέβει το επίπεδο και να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα ανεβάσει τον αγωνιστικό της πήχη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης που παρακολούθησε χθες το φιλικό με την Επισκοπή (φωτό).

 «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη και στον Πλατανιά. Είχα ακούσει τα καλύτερα όλο αυτό το διάστημα για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα και την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποί του. Τους γνώρισα κι από κοντά και χωρίς κανένα ενδοιασμό συμφωνήσαμε. Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα... Ελπίζω και θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλύτερη χρονιά και στόχος σιγά-σιγά είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας και να διεκδικούμε περισσότερους και υψηλότερους στόχους», δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός.

Αναφορικά με τα στοιχεία που θέλει να περάσει στον Πλατανιά είπε : «Υπάρχουν στοιχεία... Κάθε προπονητής προτιμά διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Σαν πρώτο πράγμα θα ήθελα να έχουμε περισσότερη ταχύτητα σαν ομάδα».

Για το φιλικό της Κ20 του Πλατανιά με την Επισκοπή: «Ήταν ένα παιχνίδι που μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα παιδιά γιατί όσο και να θέλουμε να μιλάμε για επαγγελματισμό, αυτά τα παιδιά είναι που καθορίζουν το μέλλον της κάθε ομάδας. Θα πρέπει και εκεί να ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος έτσι ώστε σιγά-σιγά να έρχονται παιδιά και από τις Ακαδημίες και για λόγους οικονομικούς, εντοπιότητας αλλά και για τον κόσμο».  

Σχόλια