default-image

Κρίσιμη ημέρα για τα play off της Σούπερ Λίγκας

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμη ημέρα για τα play off της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη είναι η σημερινή 5η αγωνιστική για τα play off της Σούπερ Λίγκας  αφού  ο πρώτος της βαθμολογίας (10 πόντους) ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Αστέρας Τρίπολης τον ΠΑΣ.

Έτσι, ο «δικέφαλος του Βορρά» ξέρει ότι με νίκη δική του και με μη-νίκη του ΠΑΣ στην Τρίπολη, παίρνει μία στροφή πριν το τέλος την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος. Βέβαια, όλα κρίνονται στο γήπεδο…

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (18:15)

Εκεί, ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα να διαχειριστεί. Λάζαρ, Κάτσε και Σίλντεφελντ θα απουσιάσουν και έτσι ο Γεωργιάδης πρέπει να αναζητήσει τρόπο να καλύψει τα κενά τους. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του ΠΑΣ και την καλή εμφάνιση και με τον Παράσχο να δηλώσει ότι η ομάδα του πηγαίνει… αποφασισμένη στην Τούμπα, ξέρει ότι έχει μία μεγάλη ευκαιρία. Σημαντικές απουσίες και για την ομάδα του Περιστερίου αυτές των Γιαννούλη και Ταυλαρίδη.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννενα (20:30)

Ο Αστέρας έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ξέρει πολύ καλά ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί καθώς μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Ο Σάκης Τσιώλης έχει και αυτός απουσίες αφού εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης έμειναν οι Άλβαρες, Κοντοές και Φούλοπ ενώ επιστρέφουν οι Γεωργακόπουλος, Λένσε, Ρούσσης, Αναστασόπουλος. Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ, με 7 βαθμούς πηγαίνει στην Τρίπολη για το καλύτερο δυνατό αλλά με σημαντικές… απώλειες. Οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος και Λίλα αλλά και ο τραυματίας Πάντος δεν θα είναι στην διάθεση του Χριστόπουλου, κάτι που δεδομένα αλλάζει την εικόνα της ομάδας.

Βαθμολογία (4 αγωνιστικές)

ΠΑΟΚ    10

Ατρόμητος    7

ΠΑΣ Γιάννενα    7

Αστέρας Τρίπολης    5

Επόμενη Αγωνιστική (6η, 2 Ιουνίου)

ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News