default-image

Στη Λίβερπουλ ο Τουρέ

Ποδόσφαιρο
Στη Λίβερπουλ ο Τουρέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κολό Τουρέ καθώς ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των "κόκκινων".

Ο Τουρέ θα γίνει κάτοικος Άνφιλντ από την 1η Ιουλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τη χώρα του που θα φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο 32χρονος άσος έμενε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, με τους "πολίτες" να μην μπαίνουν σε διαδικασία να του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Ο Τουρέ πήρε για πρώτη φορά γεύση από Premier League το 2002 όταν ο Αρσέν Βενγκέρ τον έφερε στην Άρσεναλ, με τον δυναμικό αμυντικό να συμπληρώνει πάνω από 200 παιχνίδια με τη φανέλα των Λονδρέζων και να υποχρεώνει τη Μάντσεστερ Σίτι να τον "αρπάξει" το καλοκαίρι του 2009 έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, χρήζοντάς τον μάλιστα και αρχηγό.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Τουρέ έκλεισε τον κύκλο του στους "πολίτες", με τη Λίβερπουλ να ποντάρει στην εμπειρία του για να θωρακίσει την άμυνά της, η οποία μετράει ήδη την απώλεια του Τζέιμι Κάραγκερ που κρέμασε τα παπούτσια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News