Αθλητισμός

"Ο ΑΓΟΡ αξίζει σεβασμό και θέλει προσοχή"

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να υπολογίζουν τον ΑΓΟΡ με τον Μίλαν Τόμιτς να επισημαίνει ότι θα πρέπει να σεβαστούν οι παίκτες τη ρεθυμνιώτικη ομάδα. Ο Τζος Πάουελ από την πλευρά του είπε ότι το Ρέθυμνο διαθέτει εξαιρετική ομάδα και θέλει προσοχή.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Ο Μίλαν Τόμιτς επισήμανε: "Η ημιτελική σειρά των play off αρχίζει με δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Εμείς κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς και πως θα κάνουμε το 1-0 στη σειρά με το Ρέθυμνο. Οι αντίπαλοι μας έδειξαν και στα προημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και τους εαυτούς μας και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας, αλλά και της συγκέντρωσης μας ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Στα τρία παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πατρών, ένα για την κανονική περίοδο και δύο για τα Play off, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε τον διακόπτη και να αφήσουμε πίσω μας το Final Four του Λονδίνου. Δεν ήταν εύκολο καθώς ήταν λογικό να υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα, αλλά και κούραση. Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Το Ρέθυμνο έδειξε και στο ματς της κανονικής διάρκειας στο ΣΕΦ πως μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητικό. Οπότε εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 1-0. Για ακόμη ένα ματς όλα θα αρχίσουν από την άμυνα μας".

Ο Τζος Πάουελ από την πλευρά των παικτών είπε:"Το Ρέθυμνο διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Το έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, το έδειξε και στην πρώτη φάση των Play off. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Το Ρέθυμνο είναι ομάδα ρυθμού. Τους αρέσει πολύ να τρέχουν και να πηγαίνουν τα σκορ σε υψηλά επίπεδα, εμείς θα πρέπει από τη μεριά μας να βάλουμε "φρένο" στο παιχνίδι τους μέσω της άμυνας μας".

Σχόλια