default-image

Γαλλική "μονομαχία" για Ντι Μαρία

Ποδόσφαιρο
Γαλλική "μονομαχία" για Ντι Μαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλική «μάχη» ετοιμάζεται να γίνει για τον Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να δεχτεί προσφορές από την Παρί Σεν Ζερμέν και από την Μονακό για τον Αργεντινό.

Ο 25χρονος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ρεάλ το καλοκαίρι και πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον με την κόντρα όμως να γίνεται μεταξύ των δυο γαλλικών συλλόγων.

Συνολικά, σύμφωνα με ισπανικά Μ.Μ.Ε για τον Ντι Μαρία ενδιαφέρονται η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μονακό. Η ομάδα του Παρισιού φαίνεται ότι θα προσφέρει στην Ρεάλ 25 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι λιγότερα από την πρόταση της Τσέλσι και της Γιουναίτεντ.

Όμως μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Αργεντινού στην Παρί μπορεί να «ξεκολλήσει» τις διαπραγματεύσεις με τον Κάρλο Αντσελότι βοηθώντας τον Ιταλό προπονητή να αποδεσμευτεί από την γαλλική ομάδα χωρίς χρηματικό αντίτιμο και να πάει στην Ρεάλ.

Η Μονακό σύμφωνα με γαλλικά μέσα έχει προσεγγίσει την Ρεάλ αλλά δεν έχει κάνει κάποια πρόταση, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να λέγεται ότι θα κάνει την «κίνηση» της τις επόμενες εβδομάδες προσφέροντας 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντι Μαρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News