default-image

"Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Μπάσκετ
"Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΑΓΟΡ άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αυριανό πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της Α1 ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Οι Ρεθυμνιώτες έχουν σίγουρα υπέρ το δέον δύσκολη αποστολή κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί.  

 «Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά εκπληρώθηκε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό όσο αναφορά την άμυνα και την επίθεση είναι πάρα πολλά. Έχει μια πλειάδα ικανών παικτών και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε κάποιο παίκτη. Χρειαζόμαστε ομαδική αντίδραση και σίγουρα δυο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το αμυντικό μας transition», είπε ο τεχνικός των Κρητικών, Θανάσης Γιαπλές, αναφερόμενος στη συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους».  

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Σιζόπουλος υποστήριξε: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό και πρωταθλητή Ευρώπης. Σε αυτές τις σειρές αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες και σίγουρα δεν έχεις πολλές πιθανότητες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να «ενοχλήσουμε» τον Ολυμπιακό όπως το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού,  που έχουμε πει στην προπόνηση και να δείξουμε ότι αξίζουμε που είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News