Αθλητισμός

Φτάνει ο Εμίρ Μπαϊράμι

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Εμίρ Μπαϊράμι για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο σουηδός αριστερός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια και η Τβέντε θα εξασφαλίσει ποσοστό μεταπώλησης. Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή των πράσινων που παράλληλα τρέχουν κι άλλες υποθέσεις.

Σε καλό δρόμο είναι άλλωστε και η υπόθεση του Έρικ Φάλκενμπουργκ, καθώς οι πράσινοι είναι κοντά σε συμφωνία με την Άλκμααρ για τον Ολλανδό μέσο.

Αρκετές πιθανότητες να καταλήξει στον Παναθηναϊκό έχει και ο Βαγγέλης Μόρας, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας έχει διαπιστώσει πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Όμως για να συμβεί αυτό χρειάζεται και η συγκατάθεση της Ελλάς Βερόνα, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο καθώς αυτό ανανεώθηκε μετά την άνοδο στη Serie A.

Για τον Μάρκους Μπεργκ, στο «τριφύλλι» κρατούν στάση αναμονής με το μεγαλύτερο πρόβλημα να αποτελεί το πριμ υπογραφής που θέλει ο σέντερ φορ του Αμβούργου.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θέλει και τον Μπόρεκ, ο οποίος θέλει να έρθει να αγωνιστεί η Ελλάδα, ωστόσο, για την ώρα, η ομάδα του, Ντούκλα Πράγας, βάζει εμπόδια και ζητάει περίπου 250.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο.

Σχόλια