default-image

Γκαγκάτσης για ΕΠΟ: "Ο πανικός είναι κακός σύμμαχος!"

Ποδόσφαιρο
Γκαγκάτσης για ΕΠΟ: "Ο πανικός είναι κακός σύμμαχος!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρή τοποθέτηση στην εκπομπή "Μικτή Ζώνη" της ΚΡΗΤΗ TV και στον συνάδελφο Στέλιο Μαλτεζάκη έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης σχετικά με το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την αίτηση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς για την έκπτωση της διοίκησης Σαρρή.

Για την απειλή της FIFA: "Ο πανικός είναι κακός σύμμαχος. Ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρχει κάτι τέτοιο. Η FIFA παρεμβαίνει όταν υπάρχει παραβίαση του αυτοδιοίκητου. Εδώ υπάρχει σαφή παραβίαση του καταστατικού της ΕΠΟ. Ποιο είναι το αρμόδιο όργανο που θα ελέγξει τις αποφάσεις της ΕΠΟ; Αμφισβητώ ευθέως όσα προκύπτουν από την ΕΠΟ για την FIFA".

Για το αυτοδιοίκητο: "Είμαι ευτυχής επί των ημερών μου που καθιερώθηκε με νόμο το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ίσως είναι κάτι που δεν μου συγχώρησε ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Αλλά ας το τηρεί πρώτα η ΕΠΟ το αυτοδιοίκητο και όχι αυτό που θέλουν να επιβάλλουν. Αυτό που γίνεται τώρα δεν είναι αυτοδιοίκητο αλλά μία πανικοβλημένη ομοσπονδία".

Για την παρέμβαση Σπανού για τα πλέι οφ: "Πριν ένα μήνα περίπου παρέστη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, εκπροσωπώντας τις ομάδες που είχαν ελπίδες για να μπουν στα πλέι οφ, και ζήτησε ευθέως η διαδικασία να ξεκινήσει πριν τον τελικό. Ο Σαρρής του απάντησε ότι αυτό αντιβαίνει τις καταστατικές διατάξεις και η διοίκησή του θα κυρησσόταν έκπτωτη αν το έκανε αυτό. Από ποιο όργανο θα κυρησσόταν έκπτωτη; Σ' ένα μήνα το άλλαξαν!"

Για το μνημόνιο στο ποδόσφαιρο: "Συμμεριζόμαστε και υπερασπιζόμαστε το μνημόνιο. Ουδείς λέει και ισχυρίζετα το αντίθετο. Το μνημόνιο αφορά ρύθμιση παλαιών χρεών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές. Αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα να γίνεται τροποποίηση σε διατάξεις του κανονισμού ιδιότητας και μεταγραφών".

Για την πρόσληψη της ανηψιάς του Σαρρή: "Από το 1999 και μετά απαγορεύεται η πρόσληψη συγγενικού προσώπου μέλους της διοίκησης της ΕΠΟ. Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να κηρυχθεί η διοίκηση έκπτωτη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News