default-image

Οι "εκλεκτοί" της Εθνικής Νέων

Ποδόσφαιρο
Οι "εκλεκτοί" της Εθνικής Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή της Εθνικής Νέων για την elite round του Euro 2013 ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Παχατουρίδης.

Αναλυτικά, η αποστολή: Χρήστος Δώνης, Διαμαντής Χουχούμης, Νίκος Γιαννιτσάνης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Καραγκούνης, Μανώλης Σιώπης, Νίκος Ιωαννίδης (Ολυμπιακός), Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ), Κώστας Παναγιωτούδης (Πανιώνιος), Βασίλης Μπάρκας, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος (Ατρόμητος), Παναγιώτης Λαδάς (Αστέρας Τρίπολης), Τάσος Καντούτσης (Καλαμάτα), Γιώργος Μύγας (Παναιτωλικός), Κυριάκος Ανδρεόπουλος (Κέρκυρα), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σουνάς (Άρης), Δημήτρης Βοσνακίδης (Μπάρι).

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στην Πολωνία από τις 5 μέχρι 10 Ιουνίου, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο τέταρτο όμιλο μαζί με την κάτοχο του τίτλου Ισπανία, την Κροατία και την διοργανώτρια χώρα. Το έργο των διεθνών μας είναι δύσκολο, αφού στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου στην Λιθουανία προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News