default-image

Κατέρρευσε οροφή γηπέδου στη Βραζιλία!

Ποδόσφαιρο
Κατέρρευσε οροφή γηπέδου στη Βραζιλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι προετοιμασίες για το εφετινό Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην Βραζιλία, δηλαδή της διοργάνωσης που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το Μουντιάλ του 2014.

Κομμάτι της οροφής του γηπέδου «Arena Fonte Nova» στο Σαλβαδόρ, κατέρρευσε, την στιγμή που σε λιγότερο από ένα μήνα επρόκειτο να φιλοξενήσει αγώνες για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Η οροφή δεν άντεξε το βάρος από το νερό που μαζεύτηκε μετά από έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την βορειοανατολική Βραζιλία την Δευτέρα. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι εργάτες προσπάθησαν να απομακρύνουν τα νερά από την οροφή με κουβάδες ώστε να μην καταρρεύσουν κι άλλα τμήματα της οροφής. Οι διοργανωτές έστειλαν μηχανικούς για να ερευνήσουν τι συνέβη.

Το περιστατικό κατά τραγική ειρωνεία έγινε την ίδια μέρα που η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ έπλεξε το εγκώμιο για τις προετοιμασίες της χώρα για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών!

Το «Arena Fonte Nova» εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο και θα φιλοξενήσει τρεις αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ανάμεσα τους και το ματς Βραζιλία-Ιταλία στις 22 Ιουνίου. Δύο μέρες νωρίτερα η Νιγηρία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη.

Το γήπεδο που χωράει 56.000 θέσεις, θα φιλοξενήσει έξι αγώνες του Μουντιάλ και έναν από τους τέσσερις προημιτελικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News