default-image

Σενάρια για "Χάτζη" εν μέσω αντιδράσεων

Ποδόσφαιρο
Σενάρια για "Χάτζη" εν μέσω αντιδράσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου ακούγεται ολοένα και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο του Αρη και ιδιαίτερα μετά την ανάληψη της διοίκησης των κιτρίνων από τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Ο Σερραίος τεχνικός του Ηρακλή δεν κατάφερε να οδηγήσει στην απευθείας άνοδο τον Γηραιό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Από την Μίκρα ακούγονται κάποιες "φωνές" ότι ίσως αποχωρήσει άμεσα και δεν κάτσει στα πλέι οφ της Football League, γεγονός που ενισχύει το σενάριο για να... μετακομίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης φέρεται να εκτιμάει τον Γιάννη Χατζηνικολάου και να είναι η πρώτη του επιλογή για τη θέση του Σούλη Παπαδόπουλου, ωστόσο η συγκεκριμένη επιλογή φαίνεται να μην αρέσει στον κόσμο του Αρη για δύο κυρίως λόγους.

Αρχικά γιατί η πορεία του στον Ηρακλή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και του καταλογίζονται πολλά λάθη που οδηγούν στην μη άνοδο, αλλά κυρίως για την επιλογή του πριν δυο μήνες, όταν προτίμησε να μην μπει στα βαθιά με τον Αρη, αλλά να μείνει στον Ηρακλή.

Μάλιστα αυτό είχε συμβεί αφού είχε υποσχεθεί ότι θα αναλάβει τον Αρη, αλλά μεταπείστηκε από τον πρόεδρο του Ηρακλή με αποτέλεσμα ο Αρης να στραφεί στην πετυχημένη, όπως αποδείχθηκε λύση του Σούλη Παπαδόπουλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News