Αθλητισμός

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Γιούχτα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Γιούχτα, με τη διοίκηση της ομάδας των Αρχανών να παραιτείται σύσσωμη και να εκδίδει σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτες τους Αρχανιώτες!

Η ανακοίνωση του Γιούχτα αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Γιούχτα, έπειτα από τη γενική συνέλευση η οποία έγινε στις 14/5/2013 και στην οποία έδωσαν το "παρών" λιγοστοί φίλοι και μέλη της ομάδας, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι το σωματείο είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση. Η παραπάνω γενική συνέλευση δεν έδωσε το παραμικρό αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες του Δ.Σ. συνεχίστηκαν με συναντήσεις τόσο με φίλους της ομάδας, όσο και με το δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων.

Σε όλες τις συζητήσεις ήταν εμφανής η αδυναμία-αδιαφορία όλων, τόσο να δεσμευτούν όσο και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν. Το Δ.Σ., που πήρε την ομάδα από το Γ' Τοπικό και την ανέβασε στη Γ' Εθνική, δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο με υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις. Με τις παρούσες συνθήκες, η ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει όχι μόνο στη Γ' Εθνική, αλλά σε καμία κατηγορία. Το Δ.Σ. σύσσωμο παραιτείται και παραδίδει την ομάδα σε κάθε ενδιαφερόμενο να την οδηγήσει όπου επιθυμεί. Τα ψέματα τελείωσαν, κύριοι. Ο καθένας από εμάς ας αναλάβει τις ευθύνες του στο μέγεθος που του αναλογεί. Αξίζουν οι Αρχανιώτες να έχουν ομάδα σοβαρή και οργανωμένη; Ας το αποδείξουν. Το παραμύθι τελείωσε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Το Δ.Σ.».

Σχόλια