default-image

Η Μικτή ΕΠΣΗ την πρωτιά στο "Μάχης Κρήτης"

Ποδόσφαιρο
Η Μικτή ΕΠΣΗ την πρωτιά στο "Μάχης Κρήτης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μικτή ομάδα του Ηρακλείου ήταν η κερδισμένη στον μεγάλο τελικό κόντρα στα Χανιά που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρτινέγκο και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο αφιερωμένο στη «Μάχη της Κρήτης» και όσους θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Οι νικητές είχαν την ευτυχία να προηγηθούν γρήγορα - γρήγορα με γκολ των Επιτροπάκη και Λεμονιά ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Νικολάου πέτυχε και τρίτο γκολ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μέτσι με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Παναγιώτου, Ντένις Μέτσι, Βασακάκης, Πηρουνάκης, Τσακάνι, Στρατάκης, Λυδάκης, Επιτροπάκης, Λεμονιάς, Κρεμασμένος, Νικολάου. Αγωνίστηκαν και οι Μέμος, Βρυσανάκης, Παπαγγελής, Μεταξάκης, Χαρκουτσάκης, Κουτεντάκης.

ΧΑΝΙΑ: Κουράκης, Σκευοφύλαξ, Παναγιωτίδης, Πάττας, Στεφανίδης Η., Κοντορινάκης, Αλκούρτι, Κοκκινάκης, Χατζόπουλος, Σκουλουδάκης, Πλατινάκης. Αγωνίστηκαν και οι Μαραγκουδάκης, Ευθυμάκης, Αργυρουδάκης, Σηφάκης, Στρατινάκης. Στεφανίδης Ν.

*Tην τρίτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε το Ρέθυμνο, κερδίζοντας με 4-2 το Λασίθι. Στους ημιτελικούς που έγιναν το πρωί της Κυριακής, τα αποτελέσματα ήταν: Ηράκλειο-Ρέθυμνο 4-1 και Χανιά-Λασίθι 3-1.

*Χτες το μεσημέρι, μετά τους ημιτελικούς, η ΕΠΣΗ δεξιώθηκε τις αποστολές των Μικτών ομάδων της Κρήτης ενώ τους απένειμε εθιμοτυπικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News