default-image

Πήρε σαφές προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Πήρε σαφές προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα το ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της 1ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Φυσικά απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ της Σούπε Λίγκα και όλα μπορούν να συμβούν καθώς η διαφορά βαθμών ανατρέπεται, αλλά ο Δικέφαλος φαίνεται να έμαθε από τα λάθη των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συνεχίζουν τις επαφές που έχουν για το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας. Στο περιθώριο του χθεσινού ματς υπήρξαν συζητήσεις και οι Τσιστιακόφ - Βρύζας – Ζαγοράκης ενημέρωσαν λεπτομερώς τον Ιβάν Σαββίδης.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αφαιρέσει αρκετά ονόματα από τη λίστα των υποψηφίων και φορτσάρουν για 2-3 περιπτώσεις, οι οποίες και θεωρούνται ιδανικές για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από την ιβηρική χερσόνησο, όπου έγιναν τα περισσότερα και πιο σημαντικά ταξίδια.

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε έντονα το όνομα του Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει κάποιον έμπειρο προπονητή που έχει συνηθίσει σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Κατά τα άλλα σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη κι όλοι στην ομάδα αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News