default-image

Νίκησε ο Ατρόμητος και ανέβηκε δεύτερος

Ποδόσφαιρο
Νίκησε ο Ατρόμητος και ανέβηκε δεύτερος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα… σκαρφάλωσε ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 10ο λεπτό, όταν ο Ιλις έκανε τη σέντρα για τον Γεωργίου, που κατέβασε όμορφα, έκανε και το σουτ με τον Ράντμαν να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ! Εκτός απ' αυτή τη φάση ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή και προηγήθηκλε στο 17'. Ο Σουμπίνιο έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Καραγκούνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και με σουτ από τα δεξιά της περιοχής, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία κάνοντας το 1-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β' μέρους, οι γηπεδούχοι, ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Μπρίτο βρήκε τον Ναπολεόνι, αυτός απέφυγε τον Τζημόπουλο και με έξοχο σουτ στην αριστερή γωνία του Φεγκρούς έκανε το 2-0.

Αυτό το τέρμα και στο σημείο που ήρθε έκοψε τα πόδια των Γιαννιωτών που κινδύνεψαν και με άλλα γκολ, καθώς ο Ναπολεόνι το είχε... πάρει προσωπικά το θέμα έχοντας δύο καλές στιγμές στο 53' και στο 54' πριν τραυματιστεί και αντικατασταθεί από τον Κούτσι.

Ο Χριστόπουλος γύρισε το σύστημα του ΠΑΣ σε 4-4-2, με τους Ηπειρώτες να χάνουν δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γεωργίου (απέκρουσε σε κόρνερ ο Ράντμαν) στο 61' και τον Βίλα (δοκάρι) στο 64' για να σκοράρουν και να ξαναμπούν στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Ο Ατρόμητος είχε δυο καλές στιγμές στη συνέχεια με τον Κούτσι και τον Μπρίτο, ενώ ο ΠΑΣ το πήρε απόφαση ότι δεν μπορούσε να κυνηγήσει κάτι καλύτερο και απλώς είχε ένα καλό σουτ του Τζημόπουλου που έφυγε λίγο άουτ στο 90'.

Στο φινάλε αποβλήθηκαν ο Ταυλαρίδης (από τον πάγκο...) και ο Τζημόπουλος επειδή είχαν συμπληρώσει κάρτες και με σκοπό να απουσιάσουν από ένα παιχνίδι και όχι περισσότερα στη συνέχεια...

Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης (Φυτανίδης 46'), Λαζαρίδης, Γιαννούνης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καραγκούνης (Μπάλλας 72'), Ναπολεόνι (Κούτσι 59').

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος (Νάκος 84'), Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (Μπέριος 67'), Γεωργίου, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς (Νικλητσιώτης 74'').

Η βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News