default-image

Ο Εργοτέλης επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας ήρθε η λύτρωση για τον Εργοτέλη, ο οποίος πήρε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Μετά την ισοπαλία με 1-1 επί της Νίκη Βόλου οι "κιτρινόμαυροι" περίμεναν τα αποτελέσματα στα παιχνίδια Ηρακλής-Παναιτωλικός και Καλλονή-Ολυμπιακός Βόλου, τα οποία καθυστέρησαν να τελειώσουν λόγω διακοπής που υπήρξε.

Τελικά το 2-2 στο ματς στην Καλλονή και η νίκη του Παναιτωλικού με 2-0 επί του Ηρακλή έστειλαν τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα.

Πρωταθλητής στη Football League αναδείχτηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ο Εργοτέλης είναι δεύτερος και η Καλονή τρίτη μετά την τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μπαράζ για μια θέση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, Ηρακλή και Νίκη Βόλου

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Όσον αφορά το ματς του Εργοτέλη, βρέθηκε να χάνει 1-0 στο α' ημίχρονο με γκολ του Παππά αλλά ισοφάρισε στο 77' ο Βερπακόφσκις.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Α. Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος (70' Καρατζάς), Σαμαράς, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Σκούφαλης, Χατζής, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Φλίγκος (61' Λαλίν), Παππάς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Λαμπράκης-Β. Πλεσίτης): Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Τζανακάκης, Πίτσος, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον (46' Χαντί), Ρομάνο, Δωματάς (68' Χαλκιαδάκης), Γκαντιάγκα, Βερπακόφσκις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News