default-image

Live Νίκη Βόλου-Εργοτέλης (1-1 TEΛ)

Ποδόσφαιρο
Live Νίκη Βόλου-Εργοτέλης (1-1 TEΛ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Εργοτέλη είναι... τώρα! Το ματς με τη Νίκη Βόλου θα κρίνει την άνοδο των κιτρινόμαυρων στην Σούπερ Λίγκα. Τεράστιο ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα ματς που αγωνίζονται οι διεκδικητές της ανόδου, καθώς τα πάντα είναι ανοιχτά για τις 3 ομάδες που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Live η 42η αγωνιστική

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στο Βόλο, παραμένει το 0-0.

Σε άλλα ματς: Η Παναχαϊκή προηγείται 1-0 επί του Απόλλωνα ενώ ο Πανσερραϊκός κερδίζει 0-2 τον Φωκικό.

Μετά από 24 λεπτά αγώνα στο Βόλο, ο Εργοτέλης βρίσκεται στο 0-0. Ισοφαρίζει στο 24' ο Απόλλων Σμύρνης στην Πάτρα.

31' ΣΟΚ, δέχεται γκολ ο Εργοτέλης, με τον Χάρη Παππά να ανοίγει το σκορ για τη Νίκη Βόλου. Την ίδια ώρα βάζει γκολ και ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στην Καλλονή!

Έχει διακοπεί προσωρινά το ματς στην Καλλονή καθώς υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου.

"Παγώνει" το Καυτατζόγλειο, με τον Παναιτωλικό να προηγείται 0-1 του Ηρακλή!

Ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη Βόλου προηγείται 1-0 του Εργοτέλη.

ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό. Εντωμεταξύ, η Καλλονή ισοφάρισε 1-1 τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ ο Απόλλων Σμύρνης κάνει την ανατροπή και προηγείται 1-2 στην Πάτρα. Παραμένει το 0-1 στο Καυτατζόγλειο ενώ υπήρξαν επεισόδια και αποβολές του Ουκάρ του Ηρακλή και του Στεφανάκου του Παναιτωλικού.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Αυτή η στιγμή στην κορυφή είναι ο Απόλλων με 75β. και υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία των Ολυμπιακού Βόλου, Εργοτέλη, Καλλονής και Παναιτωλικού στους 73β. Αυτή η ισοβαθμία ευνοεί την Καλλονή και τον Εργοτέλη.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΟ 77'! Σέντρα του Τζανακάκη, ο Βερπακόφσκις ισοφαρίζει 1-1!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Ο Απόλλων παραμένεις 1ος με 75β. ο Εργοτέλης περνά μόνος δεύτερος (74β). Κι ακολουθεί τριπλή ισοβαθμία των Ολυμπιακού Βόλου, Καλλονής και Παναιτωλικού στους 73β. Την 3η θέση παίρνει Καλλονή.

Βάζει γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου, προηγείται 1-2 και μπαίνει στην τριάδα της ανόδου μαζί με Απόλλωνα και Εργοτέλη!

Τελικό στην Πάτρα, Παναχαϊκή-Απόλλων 0-1 και ο Απόλλων γίνεται η πρώτη ομάδα από τη Football League που ανεβαίνει απευθείας στη Super League.

ΤΕΛΙΚΟ 1-1 ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οι συνθέσεις από το Πανθεσσαλικό

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Α. Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος (70' Καρατζάς), Σαμαράς, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Σκούφαλης, Χατζής, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Φλίγκος (61' Λαλίν), Παππάς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Λαμπράκης-Β. Πλεσίτης): Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Τζανακάκης, Πίτσος, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον (46' Χαντί), Ρομάνο, Δωματάς (68' Χαλκιαδάκης), Γκαντιάγκα, Βερπακόφσκις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News