default-image

Ανακοίνωση του συλλόγου μετόχων ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση του συλλόγου μετόχων ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμμετοχή των «μελανόλευκων» στη στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που ξεκίνησε στο στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου.

Η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη επιτυχία,όπως φαίνεται από τις πρώτες κιόλας ώρες η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει αισθητή την παρουσία της στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που ξεκίνησε στο στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου και θα διαρκέσει ως τις 27 του μήνα. Στο όμορφα στημένο περίπτερο της ομάδας,πρωταγωνιστής κυρίως είναι το Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα πριν 26 χρόνια.

Με χαρά βλέπουμε φίλους από την Κρήτη να επισκέπτονται τον χώρο,αλλά και Κρήτες που ζουν στην πρωτεύουσα να συρρέουν ενθουσιασμένοι. Κάτι που εμείς, ως μέρος του φίλαθλου κόσμου,επιθυμούμε διακαώς. Δηλαδή το να συσπειρωθεί το κρητικό στοιχείο και να αγκαλιάσει την ομάδα,εκτός και -κυρίως- εντός γηπέδου. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως στο λεκανοπέδιο ζει άλλη μια Κρήτη (πληθυσμιακά).

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του Συλλόγου Μετόχων της ομάδας και της μπουτίκ,που με την παρότρυνσή μας και στα πλαίσια της άψογης πάντα μεταξύ μας συνεργασίας,παρείχαν διαφημιστικό υλικό προς την ΠΑΕ.

Αυτό έγινε ώστε όλοι οι επισκέπτες να φεύγουν με κάποιο αναμνηστικό από τον χώρο. Τέτοιες προσπάθεις χρίζουν κάθε βοήθειας, στήριξης και σεβασμού. Ευχόμαστε στην διοίκηση κάθε επιτυχία και μια καλή συνέχεια σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις,που μόνο καλό κάνουν στο πρεστίζ και στην εικόνα της ομάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News