Αθλητισμός

"Όσοι δεν παίρνουν άδεια να υποβιβάζονται"

Την άποψη ότι οι ομάδες που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα πρέπει να υποβιβάζονται, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες του Νόμου, εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης μίλησε στην εφημερίδα «Real News», όπου τόνισε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε κολακευτικό το να παίξει η ομάδα του στο Europa League.

«Σύλλογοι που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους δεν γίνεται να αποφεύγουν τις συνέπειες του νόμου», τόνισε το αφεντικό της ακριτικής ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Εμείς, ως Skoda Ξάνθη, κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε πάντοτε συνεπείς και τυπικοί, στο δε πλαίσιο αυτό, συχνά δεν προχωράμε σε φανταχτερές μεταγραφές για να μην εκτεθούμε αργότερα σε όσα αναλαμβάνουμε».

Επισήμανε, μάλιστα, ότι... «ξέρετε, κάποτε πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι στη χώρα μας και να ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως. Και κάτι ακόμα. Οι ομάδες που για τους Χ - Ψ λόγους δεν παίρνουν άδεια να παίξουν στην Ευρώπη, δεν είναι δυνατόν, δεν πρέπει να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, έστω και με περιορισμούς. Τι κάνουν, δηλαδή, κοροϊδεύουν τον κόσμο; Ουγκάντα είμαστε; Αυτό δεν είναι σωστό ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα και αποτελεί πάγια άποψή μου. Οτιδήποτε άλλο είναι γελοίο».

Αναφερόμενος, τέλος, στο ενδεχόμενο να μην εξασφαλίσουν αδειοδότηση ούτε ο ΠΑΣ ούτε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει στο Europa League θα παίξει η Ξάνθη, τόνισε: «Όσο για το αν είμαστε εμείς έτοιμοι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη, θα πω απλά ότι οπωσδήποτε είναι κολακευτικό να εκπροσωπείς τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό».

Σχόλια