Αθλητισμός

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Xάος επικράτησε μετά το φινάλε του αγώνα του Πανιώνιου με τον Άρη, με τους οπαδούς των "κυανέρυθρων" να επιτίθενται στους παίκτες των "κίτρινων" που έφευγαν για την φυσούνα, τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν, τον πρόεδρο των "κυανέρυθρων" να προσπαθεί να ηρεμήσει τους οπαδούς και τελικά να τρώει σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο!

Ο ισχυρός άνδρας των Νεοσμυρνιωτών, τόνισε πως θα κάνει αγωγή στον διευθυντή των ΜΑΤ, ενώ υπογράμμισε πως αν ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα, τότε θα αποχωρήσει από τον ελληνικό αθλητισμό και πρόσθεσε ότι θα πάρει τηλέφωνο τον συμμαθητή του και σημερινό υπουργό δημόσιας τάξης, Νίκο Δένδια για να διαμαρτυρηθεί!

"Ο κόουτς Αγγέλου αξίζει συγχαρητήρια. Θα προτιμούσα, όμως, οι παίκτες να συγκρατούν τα νεύρα τους όταν παίζουν εκτός έδρας. Σήμερα είχα την τιμή να φάω και σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί φωστήρες αποφάσισαν να βάλουν τα ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο και με τίμησαν με την πρώτη δόση σπρέι πιπεριού, το οποίο και εξαγρίωσε τον κόσμο.

Αν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η πολιτική από τις αρχές σε ό,τι αφορά στα γήπεδα, καλύτερα όσοι έχουμε μείνει και βάζουμε τα λεφτά μας για να τα χάνουμε, να φύγουμε. Ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή των ΜΑΤ και της αστυνομίας για την συμπεριφορά του.

Κακώς έγινε ό,τι έγινε, αλλά άμα αυτό είναι να επαναληφθεί, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό. Θα κάνω αγωγή στον διευθυντή των ΜΑΤ και θα πάρω τον συμμαθητή μου Νίκο Δένδια για να του πω κάποια πράγματα".

Στο φύλο αγώνα πάντως, δεν γράφτηκε τίποτα απ' όσα έγιναν, καθώς κατά την διάρκεια των επεισοδίων των οπαδών του Πανιώνιου με τα ΜΑΤ οι διαιτητές ήταν στα αποδυτήρια. Πάντως το σκηνικό ήταν πολεμικό με 16 σπασμένα καθίσματα εντός αγωνιστικού χώρου ενώ κι απ' έξω από το κλειστό υπήρχαν διάφορα αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί στα ΜΑΤ.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Σχόλια