default-image

Άνω-κάτω τα μπαράζ των πρωταθλητών!

Ποδόσφαιρο
Άνω-κάτω τα μπαράζ των πρωταθλητών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστιο ενδιαφέρον απέκτησαν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Κρήτης και η μάχη της ανόδου μίας ομάδας στην Γ' Εθνική.

Η Ιωνία 2000 σήμερα βολευόταν με την ισοπαλία κόντρα στον ΑΟΑΝ για να πανηγυρίσει την πρωτιά αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΑΟΑΝ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ήταν εύστοχο και έγινε το 0-1! Αυτό το αποτέλεσμα αλλάζει τα... πάντα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής!

Ιωνία 2000 και ΑΟΑΝ έχουν ισοβαθμήσει πλέον στους 10 βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται εκτός έδρας με Ζαρό και Ψηλορείτη αντίστοιχα.

Η ομάδα που θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την άλλη θα τερματίσει πρώτη αλλά αν συνεχίσουν να ισοβαθμούν, τότε θα λύσουν τις διαφορές τους σε νέο μπαράζ, το οποίο θα οριστεί από την ΕΠΟ και θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο!

Άρα στο φινάλε το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο στα δύο γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες Ζαρός-Ιωνία 2000 και Ψηλορείτης-ΑΟΑΝ, με τους φιλοξενούμενους να "καίγονται" για τους βαθμούς!

Όσον αφορά τον Ζαρό και τον Ψηλορείτη, στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι το κίνητρο φαίνεται ότι ήταν για τους Ρεθυμνιώτες, οι οποίοι επικράτησαν με 2-3 και το Ζαρό να "παρακαλάει" να τελειώσει το... μαρτύριο των μπαράζ!

Αποτελέσματα (5η)

Ιωνία 2000-ΑΟΑΝ         0-1

Ζαρός-Ψηλορείτης        2-3

Η βαθμολογία

1. Ιωνία 2000      10

2. ΑΟΑΝ             10

3. Ζαρός              4

4. Ψηλορείτης     4

Η 6η αγωνιστική

Κυριακή 2 Ιουνίου (17:00)

Ιωνία 2000-Ζαρός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News