default-image

Επέλεξε την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Ποδόσφαιρο
Επέλεξε την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπαρτσελόνα θα είναι η… εκλεκτή του Νεϊμάρ σύμφωνα με δημοσίευμα του βραζιλιάνικου ESPN, το οποίο μάλιστα παρουσιάζει και λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο δημοσιογράφος της βραζιλιάνικής ιστοσελίδας, ESPN, Πάουλο Βινίσιους Κοέλιο είναι ένας από τους περισσότερο έγκυρους της χώρας και φημίζεται για τις πηγές του…

Στο προσωπικό του blog στο ESPN αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ έχει αποφασίσει να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι περισσότερο συμφέρουσα.

"Η Σάντος συμφώνησε και ο Νεϊμάρ θα είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η συμφωνία έκλεισε την Παρασκευή το βράδυ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να πληρώσει 65 εκατ. συνολικά (αναφέρεται και στα χρήματα για το γραφείο μάνατζερ που έχει δικαιώματα) αλλά ο Νεϊμάρ θέλει Μπαρτσελόνα", αναφέρει ο PVC όπως είναι το παρατσούκλι του.

"Ο Νεϊμάρ θα πάει στην Μπαρτσελόνα και όχι στη Ρεάλ που τον ήθελε και προσφέρει περισσότερα για έναν λόγο: την επιθυμία του Νεϊμάρ", καταλήγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News