default-image

Θέλει δανεικό τον Μέσι η Νιούελς Ολντ Μπόις

Ποδόσφαιρο
Θέλει δανεικό τον Μέσι η Νιούελς Ολντ Μπόις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνιστική χρονιά για την Μπαρτσελόνα τελείωσε, οι υποχρεώσεις με την Εθνική Αργεντινής είναι λίγες κι έτσι η Νιούελς Ολντ Μπόις είπε να εκμεταλλευτεί την… απραξία του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ΜΜΕ της Αργεντινής, λοιπόν, η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Λιονέλ Μέσι, θέλει να πάρει δανεικό τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Ροζάριο θέλει να ξαναντύσει στα κόκκινα και μαύρα τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου την τελευταία τριετία, ώστε να τον έχει στη διάθεσή της για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και -αν προκριθεί στον τελικό- στον διπλό τελικό.

Αυτό μπορεί να γίνει καθώς υπάρχει κανονισμός που επιτρέπει στις ομάδες να κάνουν μέχρι και τρεις αλλαγές σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μέσι με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα στον οποίο συμμετείχε πρόσφατα ο Αργεντίνος σούπερ σταρ

Φυσικά, η Νιούελς καλείται πρώτα να φτάσει μέχρι τους "4" του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τους Αργεντίνους να έχουν μπροστά τους δύο ματς-φωτιά με τη Μπόκα Τζούνιορς για τα προημιτελικά.

Από την πλευρά του πάντως ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η συγκεκριμένη επιθυμία της Νιούελς δύσκολα θα πραγματοποιηθεί:

"Η Νιούελς θέλει δανεικό τον Λεό; Αυτό είναι τρελό. Δεν νομίζω πως έχει λογική να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της πατρίδας του "Clarin".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News