Αθλητισμός

Κρίσιμες εκλογές για τον Άρη

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα μέλη της ΠΑΕ Άρη με τους Δημήτρη Ηλιάδη και ο Λάμπρο Σκόρδα να διεκδικούν την προεδρία στις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών.

Ο κ. Ηλιάδης ποντάρει στο γεγονός πως στο ψηφοδέλτιο «Άρης-Διαφάνεια» υπάρχουν εντελώς άφθαρτα άτομα, τα οποία διεκδικούν για πρώτη φορά διοικητική παρουσία.

Μάλιστα, είναι ο μοναδικός από τους υποψηφίους που μίλησε με νούμερα και υποσχέθηκε έσοδα της τάξεως του 1,4 εκατ. ευρώ από χορηγίες, ταμειακή διευκόλυνση όταν χρειαστεί και σταδιακή απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, από τη στιγμή που ο Αρης θα πετύχει την υπαγωγή του στο άρθρο 99.

Επίσης, δεν απέκλεισε την έλευση επενδυτή («θα φύγω την ίδια ώρα που θα εμφανιστεί») αλλά και τη μετατροπή της διοίκησής του σε αιρετή μετά την υπαγωγή.

Από την πλευρά του, ο κ. Σκόρδας δεν μίλησε καθόλου με νούμερα και δεν υποσχέθηκε χρήματα, αλλά σωστή διαχείριση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ταυτίζεται με τον Ηλιάδη ως προς το κομμάτι της διατήρησης του βασικού κορμού, αλλά διαφέρει στον προπονητή αφού έχει δηλώσει δημόσια ότι θα διατηρήσει στον πάγκο τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Από εκεί και πέρα, ποντάρει πολλά στην ανάπτυξη των Ακαδημιών υπό την επίβλεψη του Πέτρου Πασσαλή, στην εμπειρία του στα διοικητικά (άσχετα αν για τα πεπραγμένα του βρίσκεται σε καθεστώς ελέγχου από τη NEXIA).

Σχόλια