Αθλητισμός

Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο του ΟΦΗ

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει από την πρώτη ημέρα το περίπτερο του ΟΦΗ στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που ξεκίνησε σήμερα στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου και θα διαρκέσει ως τις 27 του μήνα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης. Εκεί παρευρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης μαζί με το Νίκο Τσαμπουράκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο του ΟΦΗ θα βρίσκονται διαρκώς ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος Πάνος Κατσαϊτης και ο επί σειρά ετών υπάλληλος της εταιρείας Μανόλης Τζιρίτας.

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας του 1987, αλλά και το βαλκανικό κύπελλο που είχε κατακτήσει ο ΟΦΗ, ενώ μέσα από προβολή στιγμιότυπων θα ζωντανέψουν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος.

Στον κόσμο που θα παραβρεθεί στην έκθεση η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει να παίρνει ένα καλαίσθητο 8σέλιδο έντυπο με βασικό τίτλο «Κρητική υπερηφάνεια» μέσα στο οποίο βρίσκονται περιληπτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν την κρητική ΠΑΕ. Επίσης θα υπάρχουν αναμνηστικά δώρα όπως καπέλα και αυτοκόλλητα της ομάδας κ.α.

Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» θα είναι ανοικτή την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 21.00 και Δευτέρα από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 10.000 ανθρώπους.

Σχόλια