Αθλητισμός

Οι λόγοι που ζητείται η έκπτωση της ΕΠΟ!

Λίγο μετά το μεσημέρι επιδόθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήση και τα ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητείται η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ και ο διορισμός προσωρινής διοίκησης, όπως καταγγέλουν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς! Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν την Τρίτη 28/5 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ ζητείται για τους ακόλουθους λόγους:

1.Επειδή κακώς προσελήφθη από την ΕΠΟ, συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της

2.Επειδή ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας)

3.Επειδή τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του «ποδοσφαιρικού μνημονίου», κατά παράβαση των κανονισμών.

4.Επειδή η συγχώνευση Γ' και Δ' Εθνικής σε μία κατηγορία, έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.

5. Επειδή η σύμβαση με το Travel Plan που υπεγράφη από την προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ

6. Επειδή σε κάθε Δ.Σ της ΕΠΟ, παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία.

Σχόλια