default-image

Σημαντική συνάντηση για τα γήπεδα Βέροιας και Ιωαννίνων

Αθλητισμός
Σημαντική συνάντηση για τα γήπεδα Βέροιας και Ιωαννίνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον σύμβουλό του Τάκη Αγραφιώτη, είχαν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής Μιχάλης Αναγνώστου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βέροια, Νίκος Κυρκούδης, με θέμα τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων και των εν γένει υποδομών στα γήπεδα των Ιωαννίνων και της Βέροιας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιάννης Μώραλης επεσήμανε ότι είναι περισσότερο από απαραίτητη η έγκαιρη βελτίωση των γηπέδων στα Γιάννενα και τη Βέροια, καθώς ως γνωστόν, έχει αποφασιστεί να μην ορίζονται αγώνες του επόμενου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ σε γήπεδα που παρουσιάζουν προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης, ανέφερε ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε σύντομα να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής των χλοοταπήτων.

Αναλυτικά η δήλωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας:

«Δεδομένου ότι τα δύο αυτά γήπεδα αντιμετώπισαν τα περισσότερα προβλήματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι απαραίτητο να γίνουν έγκαιρα όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να βελτιωθούν καταρχήν οι χλοοτάπητες, αλλά και οι υπόλοιποι χώροι των γηπέδων αυτών. Δηλώθηκε η πρόθεση από πλευράς υφυπουργού Αθλητισμού να αναλάβουμε κοινή προσπάθεια, η διοργανώτρια, οι δύο ΠΑΕ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έτσι ώστε να προχωρήσει το συντομότερο η διαδικασία υλοποίησης των βελτιωτικών έργων και από την πλευρά μας εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας για τη θετική του στάση.

Όπως είναι γνωστό, η Super League έχει αναλάβει την κεντρική συντήρηση των αγωνιστικών χώρων, με ετήσιο προϋπολογισμό που αγγίζει τις 800.000 ευρώ, γεγονός που αποτυπώνεται από τη βελτίωση που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους στην πλειοψηφία των γηπέδων, με την εξαίρεση των Ιωαννίνων και της Βέροιας. Με αυτό το σκεπτικό, είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη να λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε σύντομα να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής των χλοοταπήτων, καθώς απαιτούνται αποστραγγιστικά, αλλά και κατασκευαστικά έργα.

Υπενθυμίζω ότι η Super League αποφάσισε σε Διοικητικό της Συμβούλιο να μην ορίζει αγώνες του επόμενου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ σε γήπεδα που παρουσιάζουν προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους, επομένως είναι περισσότερο από απαραίτητη η έγκαιρη βελτίωση των γηπέδων στα Γιάννενα και τη Βέροια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News