default-image

Σειρήνες από τη Βαρκελώνη για τον Σπανούλη

Μπάσκετ
Σειρήνες από τη Βαρκελώνη για τον Σπανούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Α1 του μπάσκετ δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά οι σειρήνες από το εξωτερικό για τους παίκτες του ολοένα και αυξάνονται.

Αυτή τη φορά οι φήμες έρχονται από τη Βαρκελώνη και θέλουν τον Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα πληροφορίες ήθελαν τον μάνατζερ του Έλληνα διεθνή, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να βρίσκεται στην Ισπανία για τις διαπραγματεύσεις.

Έτσι, μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επιθυμεί την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, στο «παιχνίδι» μπήκε και η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «elcontraataque.es», ο μάνατζερ του «V-Span», Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχει πάει στη Βαρκελώνη προκειμένου να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Κρέους, για τη μεταγραφή του, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με ετήσιες απολαβές κοντά στα δύο εκατ. ευρώ.

Πάντως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι από τα πολλά που έχουν γραφτεί για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι, με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας να έχει πει επανειλημμένα πως περιμένει το τέλος της τρέχουσας σεζόν για να αποφασίσει το τι θα κάνει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News