default-image

"Δεν αξίζαμε τέτοιο φινάλε"

Μπάσκετ
"Δεν αξίζαμε τέτοιο φινάλε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν τον προσανατολισμό τους και γι' αυτό ηττήθηκαν από τον ΑΓΟΡ σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ρεθύμνου. Κέρδισαν καθώς είχαν περισσότερες επιλογές από μας. Έδωσαν ρυθμό, πράγμα που τους βόλεψε Αρχικά εμείς βρήκαμε έναν τρόπο να περιορίσουμε τους παίκτες τους αλλά στην πορεία χάσαμε τον προσανατολισμό μας και χάσαμε επίσης την συγκέντρωσή μας. Φέτος κάναμε μία καλή πορεία αλλά ίσως δεν άξιζε να έχουμε τέτοιο φινάλε δίχως να θέλω να αδικήσω ή να υποτιμήσω την ομάδα του Ρεθύμνου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση που προσπάθησε πολύ το τελευταίο διάστημα".

"Το άξιζε το Ρέθυμνο"

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του είπε: "Μπράβο στα παιδιά του Ρεθύμνου που έφτασαν την ομάδα ως εδώ. Τους αξίζει όπως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αυτός ο κόσμος. Για μας τα πράγματα εξελίχθηκαν τελικά με τον χειρότερο τρόπο. Χάσαμε πολλούς παίκτες ενώ πολλά παιδιά έσφιγγαν τα δόντια για να παίξουν στο τέλος. Μπορεί να μην έχει τώρα σημασία αλλά δεν το αξίζαμε. Περάσαμε πολλά και μόνο εμείς μέσα στα αποδυτήρια ξέραμε πόσο αγαπημένοι είμαστε. Ευχαριστώ παίκτες και προπονητές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News