default-image

"Ξεπεράσαμε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες"

Μπάσκετ
"Ξεπεράσαμε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανευτυχής εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια, ενώ επισήμανε ότι η υπέρβαση έγινε για την ομάδα του. Αναλυτικά, τα όσα είπε:

"Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί ο μπασκετικός κόσμος γνωρίζει ότι το ρόστερ "φτώχυνε" στην πορεία κι έμεινε ως επί τω πλείστον, μονάχα με Έλληνες παίκτες. Εμείς εκεί ποντάραμε κι ότι ο αντίπαλος από ένα σημείο κι έπειτα δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Εδώ στο γήπεδό μας, είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να μας ακολουθήσουν πέρα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Είναι μια ιστορική στιγμή και είναι κάτι που ξεπερνάει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που μ' έφερε στο Ρέθυμνο, τον Στέργιο Κουφό , τον συνάδελφό - συνεργάτη μου Σταύρο Μυκονιάτη που έκανε διπλή δουλειά, τον γυμναστή μας Βασίλη Μητσόπουλο, το ιατρικό τιμ κ.α. Να ξέρετε όμως ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στην επιτυχία εάν δεν υπάρχει διοίκηση.

Η διοίκηση είναι το κλειδί και οι μοναδικοί αναντικατάστατοι για να φτάσει η ομάδα να έχει αυτές τις επιτυχίες. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει σε άριστες συνθήκες και εμείς αφοσιωνόμαστε αποκλειστικά στον σκοπό μας. Μπροστά μας έχουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Η υπέρβαση έγινε!", κατέληξε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

"Θέλουμε την 3η θέση"

Ο Νίκος Αγγελόπουλος από την πλευρά των παικτών επισήμανε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που έκαναν. Για μας είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. Όλοι οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να νιώθουν όμορφα. Βήμα-βήμα φτάσαμε ως εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές. Ξέραμε ότι όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο ήταν υπέρ μας. Δεν σταματάμε την προσπάθεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε για να κατακτήσουμε την 3η θέση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News