default-image

Νέα πολύωρη συνάντηση στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Νέα πολύωρη συνάντηση στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Σπάτα βρέθηκε και σήμερα (23/5) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς , ο οποίος είχε συνάντηση με τους Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Λυμπερόπουλο και Βασίλη Μπορμπόκη για το σχεδιασμό της ομάδας.

Ο "Ντούσκο" έχει πάρει πολύ "ζεστά" τον (άτυπο, ακόμα) ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει «πέσει με τα μούτρα» στη δουλειά, προκειμένου όλα να γίνουν όπως πρέπει.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε νέα επιθεώρηση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων του προπονητικού κέντρου και μίλησε με τους συντηρητές, προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τις βελτιώσεις που γίνονται.

Επιπλέον και ο Ακης Ζήκος, που συμμετέχει στις συσκέψεις, είχε επαφή με τους προπονητές των ακαδημιών ώστε να σχηματίσει πλήρη άποψη για τον τρόπο δουλειάς στα τμήματα και στη συνέχεια, να μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτός θα είναι που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το πώς θα σχεδιαστούν όλα τα πράγματα στην ομάδα.

Επιπλέον, την ώρα που οι διεργασίες για την προετοιμασία του γηπέδου του Ελληνικού, στο οποίο θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με συνεργάτες του, μετέβη στο Τορίνο. Εκεί ο "τίγρης" θα συλλέξει πληροφορίες για το γήπεδο της Γιουβέντους, στα πρότυπα του οποίου θα χτιστεί το νέο «σπίτι» της "Ένωσης", στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συν τοις άλλοις, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ειδικό συνεργείο βρέθηκε στο χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και έκανε τοπογραφικές μελέτες. Συγκεκριμένα, έγιναν μετρήσεις έκτασης και ύψους στο χώρο όπου παλιά βρίσκονταν οι θύρες 5-6-7 του "Νίκος Γκούμας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News