Αθλητισμός

Τα σενάρια για την απευθείας άνοδο του Εργοτέλη

 Σε περίπτωση νίκης του Εργοτέλη την Κυριακή στο Βόλο επί της Νίκης, η ομάδα του Ηρακλείου ανεβαίνει στη Σούπερ Λίγκα ως πρωταθλήτρια της Β΄Εθνικής...

Ας δούμε όμως τι γίνεται σε διαφορετικές περιπτώσεις...

* Σε ισοπαλία του Εργοτέλη στο Βόλο, για να έρθει η άνοδος, πρέπει να γίνει ένα από τα παρακάτω σενάρια:

1. Να έρθει ισόπαλο ένα από τα παιχνίδια Καλλονή-Ολυμπιακός Β., Ηρακλής Θ.-Παναιτωλικός ή Παναχαϊκή-Απόλλωνας Σμύρνης.

2. Να κερδίσει ο Παναιτωλικός εκτός έδρας τον Ηρακλή.

3. Να χάσει ο Απόλλωνας στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

* Σε περίπτωση ισοπαλίας για τον Εργοτέλη η απευθείας άνοδος χάνεται αν κερδίσει ο Απόλλωνας στην Πάτρα, υπάρξει νικητής στο παιχνίδι Καλλονής-Ολυμπιακού Β. και επικρατήσει ο Ηρακλής του Παναιτωλικού.

* Σε περίπτωση ήττας του Εργοτέλη η ομάδα του Ηρακλείου ανεβαίνει αμέσως μόνο αν χάσει ο Απόλλωνας στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

                 Οι ισοβαθμίες

* Αν ο Εργοτέλης χάσει την Κυριακή και ισοβαθμήσει με τον Παναιτωλικό  στους 73β. (αν η ομάδα του Αγρινίου κερδίσει στην έδρα του Ηρακλή) πάνε σε μεταξύ τους μπαράζ.

* Αν ο Εργοτέλης χάσει στο Βόλο και ισοβαθμήσει με τον Απόλλωνα Σμ. στους 73 β. (με ισοπαλία του Απόλλωνα στην Πάτρα) επίσης πάνε οι δυο τους σε μπαράζ.

* Αν ο Εργοτέλης χάσει και ισοβαθμήσει στους 73β. με Καλλονή και Ολυμπιακό Β., θα παίξει μπαράζ με τους Βολιώτες.

*Αν χάσει και ισοβαθμήσει με Παναιτωλικό και Απόλλωνα το εισιτήριο της απευθείας ανόδου παίρνει ο Παναιτωλικος.

* Αν χάσει και ισοβαθμήσει με Καλλονή, Ολυμπιακό Β. και Παναιτωλικό (τετραπλή ισοβαθμία), το εισιτήριο παίρνει η Καλλονή.

* Αν τέλος χάσει και ισοβαθμήσει με Καλλονή, Ολυμπιακό Β., Απόλλωνα και  Παναιτωλικό (πενταπλή ισοβαθμία), το εισιτήριο παίρνει ο Ολυμπιακός Β.

*Σε περίπτωση που ο Εργοτέλης δεν πάρει την απευθείας άνοδο την Κυριακή θα πάει στα μπαράζ ανόδου με τρεις αντίπαλους...

Σχόλια