Αθλητισμός

Οργή Γιαννακόπουλου στο άδειο ΟΑΚΑ

Περίπου 1.000 οπαδοί των πρασίνων βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του κλειστού του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ικαρο για την πρώτη φάση των πλέι οφ, γεγονός που προκάλεσε την οργή και τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

"Η εικόνα που εμφάνισε το γήπεδο σήμερα δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Πού ήσασταν όλοι εσείς που με χίλιους δύο τρόπους, βρεθήκατε στο ΟΑΚΑ και στηρίξατε την ομάδα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Πώς γίνεται 30.000 οπαδοί που σπάγατε πόρτες και κάνατε τα αδύνατα δυνατά για να μπείτε στο γήπεδο ακόμα και χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα τη βαρύτατη τιμωρία της ομάδας μας, να εξαφανίζεστε από τα παιχνίδια πρωταθλήματος" ανέφερε ο πρόεδρος του τριφυλλιού για να συνεχίσει:

"Θέλω να εκφράσω την οργή μου για το σημερινό γεγονός και μαζί μια ελπίδα, αυτή να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έδωσε αγώνα στο ΟΑΚΑ μπροστά σε συγγενείς και φίλους. Αυτή η εικόνα δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα σας έχει ανάγκη σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα Play Offs της Euroleague και τους τελικούς της Α1. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που απέδειξαν σήμερα ότι είναι πάντα δίπλα μας. Αυτούς τους λίγους, αλλά πιστούς Παναθηναϊκούς που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα μας".

Σχόλια