Αθλητισμός

Θέλει Μπούρμπο η ΑΕΚ

Μετά τις επαφές με τους Νίκο Γεωργέα και Παντελή Καφέ (η επιστροφή του πρώτου θεωρείται σχεδόν βέβαιη, ενώ του δεύτερου είναι δύσκολη), η «Ένωση» χτύπησε και την πόρτα του Χρήστου Μπούρμπου.

Την κρούση έκανε για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα έχουν αναλάβει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο 30χρονος άσος, που είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ από το 2004 μέχρι το 2008, είχε φέτος 14 συμμετοχές στον ΟΦΗ. Και παρότι οι Κρητικοί εμφανίζονται θετικοί στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του, ο ίδιος φέρεται να μην έχει πρόβλημα να αγωνιστεί με την «Ένωση» στην τρίτη κατηγορία.

Στο μεταξύ, φήμες φέρουν την ΑΕΚ να συζητά και την περίπτωση απόκτησης του Μάουρο Πόι. Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και λέγεται πως απασχολεί την «Ένωση».

 Μάλιστα από τη στιγμή που ο 32χρονος άσος, που φέτος είχε 25 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στην τρίτη κατηγορία.

Σχόλια