Αθλητισμός

Η 12άδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου στο βόλεϊ

Για τη Σουηδία αναχωρεί αύριο  η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών όπου και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (23-26/5).

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσαν τη 12άδα την οποία αποτελούν οι: Προύσαλης Κώστας (Ναρμπόν), Φιλίποφ Ντίμα (Γιαστρέμπινσκι), Φράγκος Ανδρέας (Λατίνα), Χριστοφιδέλης Κώστας (Ολυμπιακός), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Πετρέας Γιώργος (Ναρμπόν), Σμαραγδής Νίκος (Oλυμπιακός), Ανδρεάδης Ανδρέας (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Τζούριτς Δημήτρης (Τρεντίνο), Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Παπαδημητρίου Αχιλλέας (Μποβέ), Στεφάνου Γιώργος (Ολυμπιακός).

Την αποστολή για το Χάλμσταντ πλαισιώνουν ο Γιώργος Μανωλόπουλος (Τeam Manager), ο Παναγιώτης Κουντουρίδης (Στατιστικολόγος) και ο Νίκος Παπαγεωργίου (Φυσιοθεραπευτής).

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Νορβηγία, την Ισλανδία και τη Σουηδία. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου περνάει στον τρίτο προκριματικό που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014 και που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου. Η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση θα παίξει σε επόμενο προκριματικό γύρο τον προσεχή Οκτώβριο.

Σχόλια