default-image

Γιοβάνοβιτς: "Έχω κλείσει στον Ολυμπιακό"

Ποδόσφαιρο
Γιοβάνοβιτς: "Έχω κλείσει στον Ολυμπιακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν ο Ολυμπιακός διέψευσε χθες τις φήμες που ήθελαν τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς να φορά τα «ερυθρόλευκα» τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο ίδιος ο παίκτες υποστήριξε ότι έχει κλείσει στο Λιμάνι.

Την είδηση έδωσε ο Γιοβάνοβιτς μέσω Facebook, όπως υποστηρίζουν τα βέλγικα ΜΜΕ αναφέροντας μάλιστα ότι έχει κλείσει για δύο χρόνια!

 «Δύο χρόνια στην Άντερλεχτ, δύο φορές πρωταθλητής. Παραμένω οπαδός της Άντερλεχτ! Η ομάδα μου πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο και το σέβομαι αλλά φεύγω για τα επόμενα δύο χρόνια για τον Ολυμπιακό. Η Άντερλεχτ δεν μου πρόσφερε διετές συμβόλαιο και εγώ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια. Να μου έχετε εμπιστοσύνη, είμαστε η Άντερλεχτ, είμαστε πρωταθλητές. Συγγνώμη», ήταν τα λόγια του Σέρβου ποδοσφαιριστή μέσω facebook.

Πάντως από τον Ολυμπιακό όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αλλά πολύ πρόσφατα διαψεύστηκε πως έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με τον 32χρονο επιθετικό. Παράλληλα από το περιβάλλον των Πειραιωτών ξεκαθαρίζεται πως καμία μεταγραφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν την 1η Ιουνίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News