default-image

Η διοικούσα καλεί τον κόσμο στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Η διοικούσα καλεί τον κόσμο στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου έκανε με ανακοίνωση της και η διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου στο τελευταίο αυριανό (18:00) παιχνίδι με το Θρασύβουλο στο Παγκρήτιο.

«Στην τελευταία μας παρουσία στο Ηράκλειο για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013 τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Αυτούς, που από την αρχή της περιόδου βοήθησαν να έχει ο Εργοτέλης την ισχυρότερη έδρα στην κατηγορία. Αυτούς που αναγνωρίζουν την μεγάλη προσπάθεια μέσα σε δύσκολες συνθήκες.

Αυτούς που πιστεύουν στη δυναμική του κρητικού, του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Γιατί αυτό εκφράζει ο Εργοτέλης σήμερα με τον πιο πειστικό τρόπο. Αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για την υπέρβαση. Όλοι στο Παγκρήτιο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ομάδα θέλει μόνο νίκη κόντρα στο Θρασύβουλο για να αγγίξει το στόχο της ανόδου απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάχεται για τη σωτηρία του.

Εκτός από τους τιμωρημένους Αθανασίου και Ουέλιγκτον, το τεχνικό δίδυμο των Λαμπράκη, Πλεσίτη δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Δωματά που αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στην κλείδα στην Πάτρα όμως χθες έκανε θεραπεία. Αντίθετα ο Τζανακάκης που είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα, παρά τις μικροενοχλήσεις προπονήθηκε και είναι στην αποστολή.

Η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου αφού ο Θρασύβουλος προπονήθηκε στο βοηθητικό.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Ζαχόρα, Χαντί, Πλουσής, Λαμπίν, Ευαγγέλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News