Αθλητισμός

Κατέθεσαν το φάκελο και... περιμένουν

Η μάχη της αδειοδότησης άρχισε σήμερα για τον ΟΦΗ, καθώς συζητήθηκε ο φάκελος του, από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, ο λογιστής, Μανόλης Βασιλάκης και ο δικηγόρος, Χάρης Γρηγορίου. Για περίπου μία ώρα αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα, ενώ δόθηκαν επιπροσθέτως στοιχεία, που ζητήθηκαν από την επιτροπή.

Στην ομάδα του Ηρακλείου περιμένουν πλέον με αγωνία τις ανακοινώσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να προκύψουν και μέχρι την Παρασκευή. Βέβαια, πέρα από την απαγόρευση για σχετικές δηλώσεις, τηρούν σιγή ιχθύος για το κλίμα που επικράτησε μέσα στην αίθουσα ή ποιες μπορεί να είναι οι εκτιμήσεις.

Κάτι ανάλογο ισχύει φέτος και από την πλευρά της Ομοσπονδίας, καθώς δε βγαίνουν εύκολα προς τα έξω λεπτομέρειες από τις συζητήσεις. Εισηγητής αδειοδότησης είναι για άλλη μια χρονιά, ο Γιώργος Δημητρίου, που όμως δεν ψηφίζει. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα πέντε μέλη της επιτροπής, καθώς από φέτος, συμμετέχουν και δύο εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκ.

Σχόλια