Αθλητισμός

Αρνητικές ενδείξεις για το φάκελο του ΠΑΟ

Την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος, η Αθηνά Μπαλωμένου και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Γιάννης Κάρμης συμμετείχαν στη διαδικασία, στελέχη της ΕΠΟ κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους και εξέφραζαν τη σιγουριά τους για την απόρριψη του φακέλου του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι έχει σημαντικές ελλείψεις. Εξέφρασαν, εξάλλου, τη δυσφορία τους για την επίσκεψη του προέδρου της "πράσινης" ΠΑΕ στον Αντρέα Τραβέρσο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προτίμησε να μην τοποθετηθεί για την εξέταση του φακέλου και αρκέστηκε να επαναλάβει την πάγια θέση του: "Έχουμε προσκομίσει ότι μας έχει ζητηθεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε την άδεια". Ήταν φανερό, πάντως, ότι παρότι θεωρεί πληρέστατο τον φάκελο, έχει τις αμφιβολίες του για τις προθέσεις της ΕΠΟ...

Ένας από τους διοικούντες την ΕΠΟ ισχυριζόταν ότι η εξέταση κράτησε δύο ώρες επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθούσε να πείσει τα μέλη της Επιτροπής Αδειοδότησης ότι ο φάκελος πληροί όλες τις προδιαγραφές. Ωστόσο, όπως συμπλήρωνε το ίδιο πρόσωπο, δεν είχε συγκεκριμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις της Επιτροπής και επιχειρούσε με γενικολογίες να αποσπάσει τη θετική γνωμοδότηση.

Ακόμα, έκανε λόγο για την απαίτηση του Γιάννη Αλαφούζου να ελεγχθεί ο φάκελος του Παναθηναϊκού από την UEFA, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή Αδειοδότησης. "Εμείς είμαστε οι μόνοι αρμόδιοι και δεν συντρέχει λόγος να εξετάσει άλλος τον φάκελο", ήταν η θέση του προέδρου, Δημήτρη Δημητρίου.

Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης αναμένεται την Παρασκευή (24/5) και η έγκριση ή η απόρριψη των προσφυγών, όσων καταθέσουν σε δεύτερο βαθμό, θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των πλέι οφ.

Σχόλια