Αθλητισμός

Μιλάει με Καραγκούνη ο ΠΑΟ

Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στην Ελλάδα και πρόκειται τις επόμενες μέρες να μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Δημήτρη Σαραβάκο για την ενδεχόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή το θέμα είναι ανοιχτό και οι πιθανότητες να επιστρέψει ο διεθνής χαφ στο αγαπημένο του «τριφύλλι» είναι μοιρασμένες, αφού ο παίκτης (που μένει ελεύθερος από τη Φούλαμ) έχει κάποιους ενδοιασμούς και πρέπει να πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση.

Ο «Κάρα» δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια απόφαση με το μέλλον του, κάτι που θα γίνει σε συνεννόηση με την οικογένειά του. Πάντως, τονίζει πως δύσκολα μπορεί και δεύτερη σεζόν να ζήσει χωρίς τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Από εκεί και πέρα, παρατηρούνται δυσκολίες στους παίκτες που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» και δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου. Πρόκειται για τους Μπουμσόνγκ, Κουίνσι και Φορναρόλι, στους οποίους θα χρειαστεί να δοθούν αρκετά χρήματα για να αποτελέσουν παρελθόν.

Πιο εύκολες περιπτώσεις φαντάζουν εκείνες των Βιτόλο και Τοτσέ, στους οποίους έχει γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών πάνω από 50% και σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις.

Όσον αφορά το θέμα του Βαγγέλη Μόρα, ο 32χρονος αμυντικός της Ελλάς Βερόνα δήλωσε 6 πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο κάποιες πηγές αναφέρουν  πως είχε μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα μετά το τελευταίο ματς της ομάδας του και ακόμη υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα, αν και εκείνος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να την ανεβάσουν στη Serie Α.

Σχόλια