default-image

Αγωγή και μήνυση Μπέου σε Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Αγωγή και μήνυση Μπέου σε Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο χρόνια μετά τα όσα είχε πει στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ ο Νίκος Τζώρτζογλου, τον Ιούνιο του 2011, ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε μήνυση και αγωγή κατά του προέδρου της ΕΠΣΗ, ζητώντας του 50.000 ευρώ!

Ο Νίκος Τζώρτζογλου είχε πει τότε: "Όταν μίλησα πέρυσι για φακέλους με περίμενε ο Α.Μ. (αυτού Μεγαλειότητα ο Αχιλλέας Μπέος) με 4 μπράβους, μου επιτέθηκε και εσείς μιλάτε για απειλές. Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ, τα 4 παιδιά μου αγωνιούν αν θα γυρίσω πίσω. Επειδή η ΕΠΟ του επιτρέπει να μπαίνει η Αυτού Μεγαλειότητα. Αυτός ο ίδιος ο κύριος δεν ξέρετε τι κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρετε τι κάνει σε ποδοσφαιριστές, στον Παναθηναϊκό δεν τους είπε «σας γ...σα και θα σας ξαναγ...σω» και αυτόν τον άνθρωπο το 50% των ομάδων της Σούπερ Λίγκας του λένε ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου και πήγαινε τώρα και στην ΕΠΟ. Αυτή είναι η αλήθεια".

Ο κ. Τζώρτζογλου ασφαλώς και δεν θα αφήσει το θέμα στην τύχη του, καθώς μέσω των νομικών του εκπροσώπων, θα καταθέσει υπόμνημα στην εισαγγελεία Αθηνών. Όσον αφορά την κίνηση του Μπέου, σχολίασε: "Το να με κατηγορεί και να με μηνύει ο Αχιλλέας Μπέος και να μου ζητάει και 50.000 ευρώ για ηθική βλάβη που του προξένησα, για μέσα δεν αποτελεί ούτε "κατηγορία", ούτε "μομφή". Αντίθετα αποτελεί παράσημο παραγοντικού ήθους και τίτλο τιμής".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News